Vår personal är A och O

För närvarande är vi drygt 30 personer som är sysselsatta inom Mellansvenska Fasad. Vårt sätt att arbeta innebär att vi bildar arbetslag med det antal personer som krävs för uppdraget. Varje arbetslag leds sedan av en lagbas med mångårig erfarenhet och vana vid arbetsledning. Lagbasen fungerar som företagsledningens ”förlängda arm” vilket gör att beställaren ges möjlighet att omgående erhålla svar på eventuella frågor kring projektets fortskridande.

Utbildning och fortbildning
Alla våra anställda har gedigen utbildning och lång erfarenhet av branschen och har säkerhetsaspekten inbyggd i ”ryggmärgen”.

När det dyker upp nya tekniker i branschen är vi naturligtvis ”på tå” och ser till att personalen får den information och utbildning som krävs för att kunna tillgodogöra sig det nya och föra det vidare till de projekt vi arbetar med.


Vill du vara med i vårt härliga team, tveka inte att kontakta oss! Skicka in ditt CV till: info@mellansvenskafasad.se

Välkommen med din ansökan!

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Läs mer om oss

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till våra karriärsida