Om oss

Mellansvenska Fasad har mångårig branschverksamhet. Fyrtio års samlad kunskap och rutin är vår garanti för ett väl genomfört uppdrag. Stort eller smått. Nyproduktion eller renovering. Med eller utan isoleringssystem. Alla uppdrag betraktar vi som lika viktiga.

Till vårt företags mångåriga verksamhet hör naturligtvis en kunnig och välutbildad personal. Vana och erfarna från olika typer av projekt. Vare sig det gäller villor, större bostadsområden, kyrkor, fastigheter med lister, ornamentik och stuck finns kunskapen och erfarenheten.

Inom vårt kunskapsområde ryms det mesta som har med branschen att göra. In- och utvändiga murnings och putsarbeten av alla typer inom nyproduktion eller renovering samt alla i branschen förekommande isolersystem.

Vår policy har alltid varit: Kvalitet och service till färdigställt projekt.

Naturligtvis kan ingen hemsida ge all information som är önskvärd. Kontakta oss så får vi berätta mer om Mellansvenska Fasad, vår kunniga personal och visa referensobjekt på hittills genomförda projekt. En personlig kontakt säger mer än den bästa hemsida.

Vår förhoppning är att detta ska leda till att vi, kostnadsfritt, får lämna förslag, komma med idéer utifrån vår erfarenhet och lämna ett kostnadsförslag på just ert projekt.

Hör gärna av er för en mer personlig kontakt!
Fasad

För en trygghet i hela affären

Som ett bolag inom Fasadgruppen kan vi erbjuda expertkunskap för hela fastighetens yttre skal. Vi arbetar hållbart, lokalt och med stor hantverkskunnighet. Vårt mål är att förse er med världens främsta exteriörer.

Läs mer om oss
Jobba Hos Oss Fasadgruppen

Jobba hos oss

Hos oss arbetar många människor i olika åldrar, med varierande ursprung, olika arbetsuppgifter och erfarenheter. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Sverige.

Gå till våra karriärsida